Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Nieuws

Minnaar Jigsaw ketting
Tijd vrijgeven: 2020-10-18 12:15:17  Hits: 31

Nekken zijn het meest klassieke cadeau voor de liefhebbers om hun liefde te uiten.Jigsaw puzzelketting is de beste ketting om de liefde tot elkaar te uiten.Omdat lover jigsaw puzzelketting is samengesteld uit twee delen die onmisbaar zijn.

3-1.png

Jigsaw puzzelkettingen hebben ontwerpen en stijlen.Het kan een hartvorm zijn, een sleutelvorm, een rechthoekige vorm.Ze zijn de favoriet van de ontwerpers.De jigsaw ketting is het symbool van de minnaars met voeten.Wat betekent dat ze elkaar missen, ongeacht waar en waar hun naam is;101; ze zijn, hoe ver ze ook tussen hen zijn.

3-2.png

Jigsaw puzzelketting is niet de betekenis van liefde.Het kan de vriendschap tussen vriend uitdrukken, die afhankelijk van de foto en de tekst op de ketting.

3-3.png

Met de ontwikkeling van de samenleving worden de persoonlijke behoeften steeds belangrijker.De ontwerpers moeten meer speciale producten ontwerpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen.We zullen ons best doen om prachtige en speciale kettingen voor u te produceren.

3-4.png




voorgaand: No

volgende: Kompasjuwelen-ideaal en klassiek ...