Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Nieuws

Kompasjuwelen-ideaal en klassiek symbool van sieraden
Tijd vrijgeven: 2020-10-18 12:00:47  Hits: 34

Compass is een zeer populair symbool in sieraden met zoveel stijlen en versies.Het symbool is ideaal voor reizigers, avonturiers en vrije geesten.Ook is het een uitstekend symbool om te geven a an een geliefde.

2-1.png

In China werden vroege kompassen gecreëerd, wher=fel351; zij werden gebruikt als navigatieinstrument.Compassen waren belangrijk voor de scheepvaart op zee en werden gebruikt door zeilers en reizigers.In de loop der tijd werden andere soorten kompassen gecreëerd in middeleeuws Europa en het Midden-Oosten en de verspreiding ervan.Het vermogen van het kompas om voor altijd noordwaarts te gaan staat bekend om de wereld.   Zelfs vandaag de dag is het kompas nog steeds een nuttig apparaat en wordt het voortdurend gebruikt door degenen die richting moeten zoeken.

Omdat het kompas zo'n veelzijdig symbool van betekenis is geworden, is het een geliefd symbool geworden voor juwelenliefhebbers.Er zijn vele stijlen van kompas sieraden gemaakt van 316L/304 roestvrij staal materialen, waaronder kompas hangers, kompas armbanden, kompas ringen, kompas sleutelringen, kompas manchetknopen, enz.

2-2.png

Compass sieraden is perfect voor bijna alle gelegenheden om te dragen.Het kan een geweldig cadeau zijn voor de openingsceremonie, personeelsbeloningen, housewarming, bruiloft, verjaardag, uitreiking, jubileumviering, festival enzovoort.

2-3.png

Het leven is een reeks wendingen, met spannende ontdekkingen om de hoek.

Bekijk ons werk.   sieraden van het kompas   selectie voor de beste in uniek of op maat.Kies een kompassieraad die past bij uw stijl.   Het zal u eraan herinneren om elke gelegenheid te omarmen om iets anders te proberen of ergens heen te gaan ē nieuw en uw dromen doelen te bereiken.Geniet van je reis.

2-4.png




voorgaand: Minnaar Jigsaw ketting

volgende: Gear ketting-een grappige sieraden